26 Januari 2024

Hemresa. Planet gick halvtidigt och jag behövde ju städa lite. Så lite halvstressigt nästan.

Det var lite dimmigt så det kom upp en massa varningar på motorvägen om det på skyltarna. Jag tyckte det mest såg ut som dis…

På vägen till flygplatsen var det också varningar för strejker på motorvägen. Lustigt, nja. Strejken hade nog kört i min riktning tidigare för det var rätt mycket köer åt mitt håll också. Jordbrukarna var ute och körde med sina traktorer på motorvägen.

Kom fram precis i tid. Hann inte tanka bilen för det kändes nästan omöjligt att svänga av där bensinstationen är. Där var det packat med långtradare i två filer som jag hade behövt ta mig i genom.

Och så blev ju flyget drygt en timme försenat på grund av dimman. Och jag hade 55 minuters bytestid i Paris. Så jag blev ombokad till ett plan som gick 5 timmar senare ungefär. Halvroligt det också. Jag hade betalat ett lite högre pris för att få en bra tid att komma hem på, men det hade jag inget för. Hemma runt halv ett.

 

Comments are closed.