23 Januari 2024

Dimma på morgonen sedan mulet, men 14 grader som mest.

Fortsatt med matrummet. En del tapetserande men behöver måla mer. Med oljebaserad färg som tar tid att torka. Fixade klart elen på väggen ut mot toan. Började också med lite list-fixande i nya hyllan. Totalt kaos i matrummet.

Målat lite här och där. Ska sätta upp en tak-rosett i sovrummet så den grundmålades.

Pratade med närmsta grannarna angående L. Känns bra att ha det avklarat. De blev bestörta även om frugan där (Monique) hade anat att L inte mådde så bra.

Ska testa att tillaga kött. Man är verkligen nybörjare på den fronten, men vad kan gå fel? Alla säger ju att det är så svårt att tillaga fisk och det kan jag ju. Men egentligen är väl allt bara en vanesak.

Faux-filet är det.

Så här serverades det, som en klassisk fransk lunch faux-filet:

 

Comments are closed.