21 januari 2024

Aningen varmare idag. Inga minusgrader i natt. Mulet och lite sol senare. Tio grader på eftermiddagen (varmare än i badrummet på bottenvåningen, där det bara är nio grader!).

Fortsatte med att tapetsera i matrummet, väggen ut mot hallen. Passerade dörren där. Nästa blir hörnet. Där ska jag bygga en liten låda för att täcka elkablarna som går där. Skruvbart lock så man kan komma in där vid behov.

Sedan vill jag ju också göra om skåpet bredvid kaminen till en hylla (se exempel på bild nedan). Jag har ju till och med fått el indraget i skåpet för att eventuellt kunna ha en liten lampa där. Luckor nederst får bli ett senare projekt, men själva rundeln överst borde jag fixa nu innan tapetsering.

Ett av mina (på Södermalm) frösådda pampasgräs har äntligen fått en vippa. Så tjusigt.

Man mäter, mäter igen och kollar allt tycker man, men ändå slutar det så här ibland. Väldigt sällan som tur är. Och det här är ju nere vid golvet och bakom dörren så ingen kommer väl se en liten skarvbit där.

Pizza hemma.

Comments are closed.