22 november 2023

Mest mulet, några solglimtar på eftermiddagen. Kylig nordanvind. Stod man i lä och det var sol var det skönt. 12 grader i skuggan.

Ett bageri ska stänga nu i slutet av november. Det var det senast öppnade och hade väl inte perfekta baguetter i början men nu är de riktigt bra faktiskt. Det är bageriet som ligger på gatan upp till torget. Trist att de stänger men jag förstår dem. Hur många baguetter måste man inte sälja för att få ihop till lön och hyra?

Magnolia 2 överlevde den torra perioden i somras. Kul.

Och huvudträdet på valnöten ser dött ut men utskottet från roten verkar frodas.

Installation av en värmepump till idag i vårt sovrum. Tog hela dagen i princip. Och han kom tidigt så jag fick gå upp vid sju. Vilken semester… 😉

Vi flyttade klädskåpet till andra sidan av rummet för att det skulle bli bättre med värmepumpen. Detaljer med byrå och stol är inte riktig klara. Och skåpet ska längre in i hörnet när jag tagit bort eller flyttat ett uttag som sitter där bakom.

Jag har tapetserat ett antal våder i matrummet (våder på vänstra väggen i bilden). Först var det hörnet som ju alltid är knepigt, speciellt med skeva väggar, så det tog lite tid. Har även spacklat lite runt dörren ut till toa-hallen så där kan jag måla i morgon och när färgen torkat där kan jag tapetsera vidare på den väggen.

Middag hemma, pizza från nyöppnat ställe Yami. Man kan beställa online t.o.m. Var god pizza i alla fall, sparris, kronärtskockor, championer, oliver, mm Ligger på vägen upp till ”torget” så jag slipper köra bil.

 

Comments are closed.