27 september 2023

Hemresedag. Packade ihop lite snabbt och fixade all elektronik och fyllde vattentunnan. Åkte från huset vid halv tolv.

Flyget gick 13:55 men blev försenat en timme ungefär. Eftersom bytestiden i Paris var 50 minuter blev det lite tight. Men hon i incheckningen i Bordeaux sa att nästa plan blir kanske också försenat och ”med en rask promenad hinner du nog”. Optimtist.

Jag hade sett att planet Stockholm-Paris var lite försenat redan innan Bordeaux-Paris startade så när vi landade i Paris sprang jag för att hinna med planet till Stockholm. Sedan visade det sig att det var samma plan som gick Bordeaux-Paris som Paris-Stockholm. Så det var ingen brådska där inte… Nåväl, jag kom hem en dryg timme sent (halv tio ungefär) men bagaget var med.

Den här vänstra symbolen har jag inte sett tidigare på planen. Förut var det ju symbol för att rökning var förbjuden. Man kan undra vad det är för sak till höger om datorn? En gammal iPod?

Bil-mässigt var det bra restider åt båda håll, inga köer alls på motorvägen. Då tar det ungefär 55 minuter Montendre-flygplatsen.

Comments are closed.