5 juli 2023

Lite regn på förmiddagen och lunch, sedan soligt, 24 grader.

Under tiden det regnade tog jag ner lite mer tapeter i matrummet.

Sedan klippte jag lite ogräs i trädgården och råkade klanta till det. När Klippo lite senare skulle ut hade han ingen signal i slingan. Jag hade råkat klippa av den på ett ställe vid de blå druvorna. Fick skarva den.

Mycket bök med Klippo men hoppas allt är okey nu till slut. Så man måste vara försiktig när man meckar i trädgården i närheten av Klippos slinga.

Tog en tur till Jonzac efter lunchen för att kolla in en hälsokostaffär där. Var så där, mest mat och inte så mycket kosttillskott.

Hittade ingen bra restaurang som var öppen under kvällen förutom i Jonzac och där hade vi ju redan varit under dagen. Fick bli middag hemma. Först pilgrimsmusslor med vitlök, citron och persilja. Gott. Sedan skulle vi ha grillad aubergine. Köra gamla grillen en sista gång innan den fick gå i pension. Ska kanske köpa ny gasolgrill.

Grillen är helt genomrostad efter att ha stått i uthuset där taket har läckt. Det slutade med att vi körde auberginen i ugnen i stället. Jag måste varit sjuk den dagen man fick lära sig grillning i hemkunskapen 😉

Comments are closed.