3 juli 2023

Mulet på förmiddagen, sol på kvällen, 26 grader.

Jag fixade lite med en kabel till Klippo som hade gått av. Förmodligen när takbyggarna kört fram och tillbaka med lastbilen och släpat brädor över gräsmattan. Klippo strular dock fortfarande lite och kör in i de gröna vindruvorna vilket han inte borde… Får kolla mer i morgon.

Fortsatt med taket utomhus. Fick avbryta för det började blåsa för mycket. En skiva blåste till och med in till grannen.

Och så en shoppingtur till Jonzac och sedan ner till våra butiker.

En installatör av luftvärmepump kom förbi på eftermiddagen. Vi tänkte ju ha en i vårt sovrum också. Kan ju värma/kyla en del i hela ovanvåningen om man kör med öppna dörrar. Ska få offert i morgon. Jag trodde dock att klumpen utanför som vi redan har skulle kunna driva två enheter på insidan. Så förstod jag det när den i köket installerades, men så var det inte. Så det blir en klump till på utsidan. Lite trist.

Vi har ilskna mygg här nu för tiden och det är asiatiska tigermygg. Randiga på kroppen.

Middag hemma. Chèvre chaud till förrätt och sedan lite rester, torsk med rotsellerimos.

Comments are closed.