1 maj 2023

Mulet på förmiddagen, sol på eftermiddagen, 20 grader.

Försökte fixa klart med Klippo så han skulle kunna klippa hela dagen men tydligen var det fler brott på slingan så jag blev inte klar med allt. Kände att jag behövde börja med asbesten eftersom takläggaren kommer i morgon. Klippo får dock gå på en reducerad del av tomten nu, kanske 80-90 % så det är rätt bra ändå. Rätt tungt för lilla Klippo dock.

Sprutade vatten på asbetsskivorna först.

Bytte sedan om. Redo att beträda ”den förbjudna zonen” 🙂

Fick ta lunchpaus för det blev för varmt att gå runt i den där dräkten en längre tid. Hade köpt två overaller så jag kunde kasta den första direkt efter användning. Kastar handskar och stövlar också. Stövlarna läckte ändå… Så här blev det när allt var klart.

Ställde in de stora bitarna lutade mot väggen inne i garaget, och la de mindre bitarna i en stor ”Sortera”-säck som jag hade med mig hemifrån. Får köra iväg det senare.

Rensat en del ogräs också.

Hittade mer blåregn när jag tittade upp lite på häcken. Kul!

Nödmiddag hemma, pasta med auberginröra. Satt utomhus men lite kylig vind.

Comments are closed.