1 mars 2023

Kallt under natten, -1 grad.

Växlande molnighet idag men kyligt, kom bara upp till 7 grader.

Jag har spacklat ena halvan av taket i matrummet och påbörjat den andra.

Vallörten som jag tog ner i november blommar lite försiktigt. Det var ju 20 grader förra måndagen så då trodde kanske blommorna att det var vår. I bakgrunden en rad med Aubretia som växt till sig bra också.

Några av de gamla lökarna som vi tagit ner från Sverige blommar på framsidan.

Orange kom hit igen för att installera fiber. De visste inte om att någon redan hade försökt. Mycket skumt. Det var ju liksom poängen med att de skulle komma igen. Att de hade någon ny idé hur kabeln ska dras. Får se vad som händer nu. Skrev ett mail till kommunen igen och frågade om grannen verkligen har lagen på sin sida? I sådana fall ska jag be kommunen ta bort alla kablar på vårt hus (förutom våra egna förstås). Men det kan väl vara så att el och telefon räknas i en speciell kategori där husägarna inte kan neka medan fiber inte är med i den kategorin än.

Middag hemma, fårostpasta.

 

Comments are closed.