10 oktober 2022

Mulet och lite småregn då och då, 20 grader som mest.

Ut och handlade mat till frukost, lunch och middag.

Åkte till Husqvarna-servicebutiken för att fixa kopplingen mellan gräsklippare och telefon. Ett antal omstartar och ominitieringar senare så funkade det. Men de är väldigt hjälpsamma där och tar inte betalt heller.

Åkte sedan vidare till byn där takläggaren håller hus, Orignolles. Bara en kontorist där men hon skulle prata med de som planerar arbetena så fort de kom in till kontoret igen. Kändes bra att ha åkt dit i alla fall. Händer lite mer då än om man bara skickar ett mail.

Fixade i ordning odlingslådan och bytte ut duken som ligger i botten. Alla växter hade inte överlevt och så delade jag upp den stora fackellilje-dungen i tre mindre delar. En planterade jag ut i landet, två kvar i lådan.

Har sedan fortsatt med sovrummet. Målat lite lister och köpt lite fler lister för att kunna bättra på golvlisten där den är dålig.

Ringde vår ved-leverantör men han hade ingen ved. Förstod inte om det var tillfälligt eller permanent slut. Men det är väl många som ska elda i kaminer nu när elen är dyr.

Gick förbi rörmokaren Albert och bad om hjälp med inkoppling av toastolen. Den koppling som jag köpt på Bauhaus hemma passade inte. Får hoppas de ringer tillbaka innan jag åker hem.

Pizza hemma.

Comments are closed.