17 augusti 2022

Regnade lite i natt, men bara någon millimeter. Annars växlande molnighet på dagen, en liten skur precis när jag tänkte äta lunch ute, 26 grader.

Satte på etiketter på persiko-vinet vi gjorde sist.

Har fixat med bevattningen idag. Satt dit nya spridar-munstycken som verkar väldigt bra. Kopplade ihop vår gamla tunna med tunnan vi fick från grannen (den blå tunnan). Så nu kan vi ha upp mot 500 liter vatten sparat.

Beställt gipsskivor till vardagsrumstak, nischer i vårt sovrum och till taket utanför toan nere. Har också bokat hyra av lastbil till i morgon eftermiddag så jag hämtar skivorna då.

Fixade i ordning en liten hörna vid muren där jag vill ha stockrosor. Har försökt sätta stockrosor där tidigare men de har aldrig tagit sig riktigt. Nu får de en massa ny jord och lite mer jord än tidigare tack vare stenarna som jag lagt dit. Har sått fröer som kommer från stockrosorna på vår balkong hemma.

Pizza hemma.

Comments are closed.