14 juli 2022

Soligt och varmt, 37 grader.

Har fortsatt lite med mina speglar. Fick klart en spegel av tre. Tanken är att de ska sitta t.e.x under fönstret i vårt sovrum men kanske även i andra rum. Har lärt mig en del av experimentet: det övre lagret ska nog inte vara gipsskiva utan en träskiva. Gipsskivan är alldeles för känslig för slag, stötar och går inte att slipa så bra. De två profilerna i en spegel kan nog vara identiska utan att det ser konstigt ut. Proportionerna höjd/bredd är ok. Underst ska det förstås vara en sockel som motsvarar övriga delar av rummet. Och upptill en profillist och sedan en liten fönsterbräda som vilar på profillisten och den gamla befintliga listen under fönstret.

Städat lite, undviker att vara ute när det är så här varmt.

Trimmat in bevattningssystemet.

Middag hemma.

Comments are closed.