11 juli 2022

Soligt och 34 grader. Svettigt.

Sov halva natten i ett sovrum på bottenvåningen där det är svalare. Börjar bli dags att köpa en ac för ovanvåningen också…

Åkte upp till hantverkaren i Coux och bad om offert för arbetet med toalettavloppet. Bara kontorspersonal där då, men jag sa att det var brådskande eftersom vi saknar toalett nu.

Åkte sedan till en Orange-butik i Sainte-Eulalie och köpte ett sim-kort med abonnemang. Så nu har jag två nummer i min iPhone.

Har sedan putsat fönster och klippt lite i palmen på framsidan av huset. En granne frågade om hon kunde få lite frukter från palmen så jag klippte ner några till henne och passade på att klippa lite bruna vippor också.

Vi ska ju sätta in nya fönster in sovrummen nere och den hantverkaren ska komma innan 14 juli, men idag dök han inte upp verkar det som.

Sedan försöker jag jaga han som ska installera fiber. Han hade lämnat en lapp i brevlådan att vi ska kontakta honom men han svarar aldrig i sin mobil…

Oleandern är som vanligt väldigt fin på sommaren.

Började experimentera med att göra en falsk speglad vägg som kan användas i fönsternischerna. Får se om det kan bli tillräckligt bra.

Middag hemma.

Comments are closed.