11 april 2022

Tidig nerresa och inte så mycket folk på Arlanda då. Gick smidigt. Ls väska försvann dock på vägen. Alltid lite meck med sådant.

Kom fram till huset vid halv ett. Handlade mat och käkade lunch sedan. Utomhus. Det har varit 24 grader och soldis idag. Blåser dock ganska mycket.

Jag pysslade med Klippo som haft problem med sin begränsningskabel så gräset är ganska långt nu. Visade sig att en sträcka av kabeln var helt förstörd med massa små skador. Kanske beror det på att jag flyttade den kabeln förra året ett par decimeter. Kan vara så att man inte ska röra dem när de legat så länge.

Ersatte med ny kabel på den sträckan så nu funkar Klippo igen.

Madeiras stolthet kommer snart att blomma.

Har kommit upp en växt i gräsmattan som ser rätt exotisk ut.

Mina två ”astilben” som såg rätt skruttiga ut när jag köpte dem har kommit upp och frodas. Såg skruttiga ut då men inget som inte en bra trädgårdsmästare kan få fart på 😉

Några rosenstavar som övervintrat på balkongen i stockholm som jag tog ner och satte förra resan.

Tulpanerna som jag fick när jag fyllde år blommar fint.

Vi har haft rådjur i trädgården för första gången (som vi vet om i alla fall) och de har knäckt en gren på det lilla magnolia-trädet.

Middag på La Diligence i Chepniers. Bra. Kocken i paret som har La Diligence är ju poolgrannens bror och igår blev vi ”avslöjade”. Frun i paret, som serverar, frågade om vi är grannar till Michel och Chantal (poolgrannarna alltså). Vete gudarna hur hon visste det?

Comments are closed.