6 mars 2022

Mestadels soligt men kall vind, 11 grader som mest. Satt ute och åt lunch och fikade utomhus på eftermiddagen.

Åkte på loppmarknad. Först till Etauliers men där var det bara inomhus och det krävdes vaccinpass där. Så då åkte vi till Teuillac där det var loppmarknad utomhus. Inga stora inköp, L köpte en liten ram bara.

Gödslat några träd och tidigare i veckan gödslade jag en del av gräsmattan.

Börjat nåta i sovrummet.

L planterade de sista blommorna.

Har påbörjat ett litet hobbyprojekt med att mäta nivån i vattentunnan. Kanske inte jätteviktigt men lite kul. En ultraljudsensor mäter avståndet till vattenytan. En Arduino vaknar upp ett par gånger per dygn och gör en mätning. Ska drivas på batteri. Arduinon kopplar upp sig mot en Raspberry som sparar mätvärdet i databas. Sedan kan bevattningslogiken ta hänsyn till mängden vatten i tunnan. Hur vet jag inte riktigt än…

Pilgrimsmusslor Provençale (Mannerström) till middag.

Comments are closed.