28 juni 2021

Lite stökig nedresa först med lite kaos i Arlandas säkerhetskontroll. Tog nästan 45 minuter att ta sig genom säkerhetskontrollen och massor av människor var stressade och försökte gå före. Så det blev lite springande för oss också och kom fram till gaten nästan sist av alla.

Sedan var det rätt kort bytestid i Paris så vi fick skynda oss där också. Fick bara visa våra antigen-test på Arlanda inte i Paris vilket var lite konstigt.

Och när vi kom fram till Bordeaux 17:40 var inte våra väskor med planet. Trist och lite jobbigt. Saknade väskor ska rapporteras på en halvtafflig websida, ingen personal på plats som tar hand om det.

Så det blev lite sent och vi var tvungna att stanna i Bordeaux för att handla lite mat eftersom butiken i Montendre skulle vara stängd när vi kom fram.

Tog lite tid att handla och när vi kom ut till bilen så var det någon som kört på den lite grand så det var en buckla och repa på den. Trist och tjatigt. Får se om vi får betala för den skadan. Förmodligen.

Nåväl, till slut var vi framme vid huset vid åtta-tiden. Då regnade det i Montendre.

Lagade lite mat (havsgös) och tittade på lite tv. Men internet funkar inte i huset, förmodligen har adsl-modemet gått sönder under alla åskoväder som varit de senaste veckorna. Så det blir till att åka till Bordeaux för att köpa nytt modem.

 

Comments are closed.