14 maj 2021

Bättre väder idag med växlande molnighet hela dagen och inget regn, 17 grader.

Frukost och lunch utomhus.

Fixat mycket i trädgården. L har rensat ogräs i rabatter och jag har tagit bort dött aprikosträd och död vinbärsbuske. I och med det har jag även flyttat Klippos begränsningskabel.

Det har varit strul med kopplingen till Klippo via mobilen så idag tog vi Klippo till närmsta Husqvarna-butik. Ligger i en by 15 minuter bort. Där fick Klippo uppgradering av mjukvaran och sedan funkade allt som det ska.

Tuppen verkar trivas med vårt sällskap och har sina speciella ställen där han ligger och vilar.

Take away från Quincaillerian. Förrätt: marinerad lax, mimosa ägg och konfiterad citron. Huvudrätt: grillad piggvar med vita sparris och sås med moriller. Efterrätt: Sy’tron en trompe l’œil för mig och L tog en chokladefterrätt.

 

Comments are closed.