6 januari 2021

Mulet idag också men inte riktigt lika råkallt som det varit tidigare.

Satte upp lampa över spegeln i badrummet nere och drog elen.

Gick förbi rörmokaren Albert (som är lite allt-i-allo) för att fråga om han kunde ge offert på att lägga om taket på uthuset. Men han hade slutat med att lägga tak och rekommenderade en takläggare i grannbyn.

Takläggaren från grannbyn kom hit och kollade på eftermiddagen och ska skicka offert via mail. Han kommer behöva klippa linden en del för att komma fram med lastbil och byggnadsställning. Och han måste göra det på sommaren för att gräsmattan ska kunna bära en lastbil och då är det juli 2022 som är det tidigaste han kan göra det.

Ska bli spännande att se vad den offerten slutar på.

Takläggaren berättade också att han lagt om taket åt några andra svenskar som hade hus mellan Jonzac och Mirambeau.

Middag hemma, ”Soles à la Normande”, bergtunga.

Comments are closed.