16 september 2020

Soligt och varmt men bara 31 grader som mest.

Vinrea på Intermarche som det brukar vara i vinets skördetider. Köpt tre flaskor hittills.

Klippt lite murgröna och sågat ner en del lagerhägg i trädgården.

Satt upp sista listerna i badrummet nere. Nu ska det spacklas runt listerna och sedan målas.

Börjat klura på hur ”nischen” ut mot balkongen i badrummet uppe ska fixas. Funderar på att sätta upp en gipsskiva till där. Måste dock jämna till underlaget för att få den i höjd med den befintliga gipsskivan. Halvjobbigt med allt gipsdamm.

Och apropå corona så är ju fransoserna som galna i sina ansiktsmasker som ska bäras överallt inomhus dit alla har tillträde, t.ex. matbutiker mm. Men att butiksanställda som hanterar livsmedel som inte är förpackade (t.ex. bröd) direkt efter att tagit betalt från föregående kund och hanterat mynt och sedlar, det verkar de inte tycka är något problem.

Pizza hemma.

Comments are closed.