19 april 2019

Hemresa via Bryssel med Brussel Airlines 15:20 från Bordeaux. Kort byte i Bryssel på 40 minuter och landa på Bromma lät ju bra. Men blev rätt stökig hemresa.

Ingen incheckning online. Kö på flygplatsen och hon som checkade in oss verkade helt ny på jobbet. Tog ca 10-15 minuter att check in oss. Och vi fick inte ta med vårt handbagage på planet för planet var fullt. Så vi tvingades checka in vårt handbagage. Jag försökte vägra för jag vill ju inte checka in t.ex. min dator. Och dessutom vill man ju inte checka in allt när bytet är så kort att man förstår att väskorna kanske inte hinner komma med nästa plan.

Det slutade med att jag tömde min handbagage-väskas innehåll i en plastkasse och checkade in min tomma väska och fick gå med mitt bagage i en ica-kasse.

Sedan när vi kom ombord på planet var det gott om utrymme i hyllorna ovanför sätena så våra väskor skulle absolut fått plats. Dessutom visade det sig att de hade placerat fler personer på de sätena som jag och L hade fått tilldelade. Halvkaotiskt.

Planet blev förstås försenat så vi missade vårt byte i Bryssel. Två timmars extra väntan, men sedan gick det bra i alla fall.

Comments are closed.