27 februari 2019

Sjukt varmt idag igen, 26,4 grader på em. Soligt hela dagen.

Har fixat lite mer med plantorna, nu är alla planterade i pallkragen.

Kom ett sträck med flyttfåglar på väg norrut. Tyckte det lät som gäss? Flyttar gäss? På bilden är det grannens plommonträd och så ett litet bi under fågelsträcket som är på väg till trädet. Ganska många bin här som tur är.

Klippt fruktträd. Det självsådda körsbärsplommonträdet blommar för fullt.

I ”gången” ner till grannen blommar det för fullt också. Rensar man lite ogräs kommer det se väldigt prydligt ut.

Rensat ogräs på framsidan. Fick besök av polisen när jag låg i rabatten på framsidan. De gick runt och knackade dörr (ungefär som i en brittisk kriminalserie) efter ”klotter-attacken” som var helgen för knappt två veckor sedan. Natten mellan fredag och lördag hade en massa hus, dörrar, fönsterluckor och bilar blivit nedklottrade med rasistiska och antisemitiska slagord. Enligt grannen är stämningen i byn väldigt spänd just nu. Två grannar hade fått klotter på staket och fönsterluckor. Vårt hus klarade sig.

Middag på baren.

Comments are closed.