11 juni 2019

Hemresedag. Satte upp en gipsskiva till i hallen sedan städade jag.

Åkte från huset runt halv fyra. Planet skulle gå 18:30, men blev försenat 20-30 minuter.

Byte i Paris som blev lite stressigt men redan då sas det att Paris-Stockholm planet var 25 minuter sent. Det blev dock mer sent än så. Först fick vi åka buss ut till planet och satt i bussen 15 minuter innan vi fick gå in i planet. Sedan tog boardingen rätt lång tid för det var för mycket bagage.

Till slut puttade ”traktorn” ut planet från gaten och så skulle vi iväg, men då visade det sig vara strul med en motor. Så fick vi vänta på att ”traktorn” skulle komma och bogsera tillbaka planet till gaten. Väl där skulle en mekaniker komma och titta på motorn. Det beslutades att vi inte kunde flyga med det planet utan ett nytt skulle ställas i ordning. Bussarna kallades dit för att köra oss tillbaka till gaten. Sedan väntan i gaten på att nya planet skulle bli klart. Så bussar ut till planet igen, boarding och avfärd runt midnatt. Landade på Arlanda drygt 3 timmar sent så 400€ i kompensation borde jag få.

Lite halvseg hemresa…